×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

TBT-special: olofmeister gästade Fragbite-studion

2
I mitten av mars i fjol besökte den svenska storstjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer Fragbite för att spela in studioshowen Fragbite Live. Den bjöd på en hel del höjdpunkter, bland annat ett avsnitt var han pratade om Dennis "dennis" Edmans toabesök.
Mer än ett år har passerat sedan Olof "olofmeister" Kajbjer gästade Linda "Ding1" Herman i vår gamla studio och showen Fragbite Live. Här är en av de mest underhållande berättelserna som Kajbjer bjöd på under det besöket.
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..