×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Officiellt: Snax blir medlem i mousesports

1
Virtus.pro tappar ytterligare en spelare. Detta efter att Mousesports offentliggjort Janusz "Snax" Pogorzelski som ersättare till Martin "STYKO" Styk.
Efter närmare fem år med Virtus.pro så har en av Polens mest legendariska CS:GO-spelare lämnat organisationen. Janusz "Snax" Pogorzelski, som har vunnit över ett dussin turneringar under sin tid med Virtus.pro, kommer istället fortsätta sin karriär med Mousesports, bekräftade laget under onsdagen. Detta efter att Virtus.pro har upplevt sitt absolut sämsta år som lag i CS:GO med inte en enda noterbar turneringsvinst.

Den 24-åriga polacken kommer ersätta Martin "STYKO" Styk, som har spelat med mousesports i närmare 10 månader. Fastän mousesports har lyckats ta sig till fyra finaler med den dåvarande linan så verkar det inte ha varit tillräckligt för organisationen att hålla kvar samtliga delar i femman.

Enligt mousesports kommer Snax att debutera med laget redan nästa vecka på ESL One Cologne mellan den 3:e till 8:e Juli.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..