×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Lottningen till minorkvalet klar — så startar svensklagen

2
Det europeiska minorkvalet närmare sig med stormsteg och nu står det klart vilka de svenska representanterna kommer att ställas mot i öppningsomgången. Sverige representeras i kvalet av Ninjas in Pyjamas, Heroic, Japaleno och Red Reserve.
Ninjas in Pyjamas är utan tvekan det europeiska minorkvalets största namn. Det svenska laget har inte spelat en majorturnering sedan ESL One Cologne 2016 och hoppas med sommarens minorturnering åter ta sig till CS:GO-finrummet. Först måste de dock ta sig genom minorkvalet. Ninjorna ställs där mot Tomorrow i öppningsomgången.

Utöver Ninjas in Pyjamas deltar ytterligare två helsvenska femmor i kvalet, samt det dansk-svenska laget Heroic. Just Heroic möter norska Nordavind, Japaleno ställs mot AGO Esports och Red Reserve drabbar samman med Epsilon. Minorkvalet avgörs med hjälp av Swiss-formatet, vilket innebär att det gäller att samla på sig tre vinster under turneringens gång.

Sverige har flest spelare med i kvalet (17), Polen och Danmark har näst flest (16)
Liquipedia
Samtliga öppningsmatcher spelas med start klockan 18 på fredag

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..