×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Italien

SpawN och Devilwalk är med och leder tittarna genom Zotac Cup

2
Bland de tävlande i Zotac Cup Europe återfinns inte en enda svensk, men när sändningsteamet nu har presenterats står det klart att det ändå blir blågul närvaro. Abdisamad "SpawN" Mohamed och Jonatan "Devilwalk" Lundberg är anlitade som expertkommentatorer.
På fredag är det inte bara dags för midsommarfirande, det är även dagen då startskottet går för Zotac Cup Europe. En turnering med åtta lag, däribland Dreamhack Open Summer-vinnarna Imperial, och en prispott på 20 000 dollar. Mest anmärkningsvärt för svensk del blir det ändå när vi tar en titt på sändningsteamet för turneringen.

Bland kommentatorerna syns två amerikaner och två britter samtidigt som en italienare leder sändningarna från turneringen som går av stapeln i italienska Milano. På expertsidan ser vi dock en duo svenskar i den legendariske Counter-Strike 1.6-spelaren Abdisamad "SpawN" Mohamed och den tidigare majorvinnaren Jonatan "Devilwalk" Lundberg. Är ni sugna på att se mer av dessa två gäller det alltså att följa helgens turnering.

Förutom prispotten står även en plats till Zotac Cup Masters på spel
Liquipedia
Följ turneringen genom den officiella Twitch-kanalen
twitch.tv/zotac_cup

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..