×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Red Reserve missar poäng i Jönköping efter övertidsdrama mot AGO

1
Startskottet för det nya Red Reserve fyrades av under dagens öppningsmatch för grupp A. Dreamhack sågs ta emot svenskarna som satte polska AGO mot väggen i en batalj som resulterade i en knapp vinst för gästerna.
Polackerna öppnade upp Train med en triplett i rundor på den försvarande sidan innan svenskarna svingade sig tillbaka in i matchen med ett aggressivt spel som satte Red Reserve i förarsätet. Båda lagen hittade utdelning under första och halvtidsresultatet fastställdes vid 8-7 i svenskarnas favör; något som inte stod kvar alltför länge när AGO Esports gick in i andra halvlek.

För andra gången under matchen säkrade AGO pistolrundan och vid 14-9 såg svenskarna verkligen ut att kunna fallera på hemmaplan. Ungt storspel från bland annat Ludvig "Brollan" Brolin och Hampus "hampus" Poser kramades ur under slutstadiet av ordinarie tid då matchen lyfte och fortsatte vidare in till övertid.

Väl under övertid fanns det ingenting som separerade lagen; övertid efter övertid och prestation efter prestation tog matchen vidare till över fyrtio rundor. Till slut var det polackerna som sågs dra det längre strået då slutresultatet skrevs till 22-20 i gästernas favör.



Artikelbild: Red Reserve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..