×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent-femman går till Red Reserve

1
Femman som spelat under Godsents fana har nu gått över till Red Reserve. Debuten tillsammans med den nya organisationen sker under Dreamhack Open Summer.
Red Reserve har offentliggjort att de återvänder till Counter-Strike: Global Offensive genom att köpa upp Godsent-femman innehållande bland andra Simon "twist" Eliasson och den unga talangen Ludvig "Brollan" Brolin. I köpet ingår, förutom de fem svenska spelarna, lagets finska coach Niko "naSu" Kovanen. Hampus "hampus" Poser återvänder därför till Red Reserve som han spelade under tillsammans med nuvarande Japaleno.

Laget ligger just nu på plats 17 i världsrankingen och slutade senast på en sjätteplats under ECS femte säsongsfinaler. Innan dess säkrade de en semifinalplats under Dreamhack Open Tours 2018 och kommer att vara ensamt hemmalag under Dreamhack Open Summer 2018 som börjar på lördag. Detta innebär även att Rfresh nu endast står som ägare av två lag, Heroic och Astralis, efter försäljningen och därför endast behöver sälja ytterligare ett lag för att få vara deltagande i diverse turneringsevenemang. Hur mycket Red Reserve köpt upp laget för från Rfresh är okänt.


Eliasson passade på att tacka sina tidigare lagkamrater som skapade Godsent
redreserve.org

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..