×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FNS sätts på transferlistan i Cloud9 — kan ersättas av NBK eller apEX

1
Under gårdagen avslöjade Cloud9 att den senaste signeringen Pujan "FNS" Mehta har blivit flyttad till en inaktiv roll. Organisationen är öppen för andra erbjudanden om nya ersättare då Mehta äntrat transferlistan.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
Efter att ha betalat hela 200,000 amerikanska dollar, motsvarande ungefärliga 1.8 miljoner kronor, för Pujan "FNS" Mehta har Cloud9 beslutat sig för att lägga hans karriär på is. Anledningen är enligt Cloud9 grundade i spelarnas filosofier som gjorde det atllför svårt att bilda den sammanhållning som organisationen önskade. Laget sågs under senare tid spela både IEM Sydney och ESL Pro League Season 7-finalerna där de misslyckades att ta sig vidare ur grupperna.

Enligt en rapport av DBLTAP kan den potentiella ersättaren för Mehta vara Nathan "NBK" Schmitt eller Dan "apEX" Madesclaire då en fransk shuffle förväntas enligt rapporten ske inom kort som lämnar båda spelarna utan lag.


Franska laget sägs inte ha plats för fransmännen
DBLTAP

Summan bekräftades av VD:n på Twitter
Twitter

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..