×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

23 svenska deltagare i ESEA Premier Season 28 — Godsent inväntar ersättare

1
Vi är inne på den tjugoåttonde säsongen av ESEA Premier även kallad Mountain Dew League, och i den stundande säsongen deltar ett flertal svenska lag.
Fyra helsvenska lag är redo för säsongen som rivstartar ikväll, dock inte med något svenskt lag i matchtabellen utan Virtus.pro och Team Spirit. Om vi då lägger fokus på de svenska spelarna och lagen har vi lag som ligger kvar i Premier efter den tjugosjunde säsongen. Dessa är Team Singularity, den tidigare Red Reserve-femman som nu spelar under namnet Japaleno samt Godsent. Godsent måste dock finna en ersättare för Ludvig "Brollan" Brolin då den unga stjärnan har för låg ålder för att delta i ligan.

Paperplanes är ännu ett helsvenskt lag som tagit sig in i ligan via förra säsongens ESEA Main. Utöver dessa lag spelar fyra svenskar i varsitt internationellt lag. Robin "robiin" Sjögren är en del av Epsilon och Max "quix" Lindqvist spelar för Vexed Gaming. Slutligen har vi Asterion Esports med Hugo "Xaisty" Lindvall. Ytterligare svenskt ser vi i Japalenos coach Christian "chrille" Lindberg.

Matcher, ställningar och lagen finns på vår turneringssida
Jonas "hemzk9" Rantamäki är inte med i Wind and Rains laguppställning utan under Paperplanes
Liquipedia

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..