×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Astralis vidare till final i Dallas efter dominerande vinst mot Faze Clan

1
Dagens sista semifinal var minst sagt platt för svenska Richard “Xizt” Landström och hans Faze Clan. Två kartor, fyrtiotvå rundor, 16-4 och 16-6 summerar vägen Astralis gick när finalplatsen säkrades under natten.
Att danskarna i Astralis tidigare visat dominans var ett faktum, men att Mirage skulle bli helt ensidigt förväntades inte i giganternas möte. Richard "Xizt" Landström och hans Faze Clan började på det egna kartvalet i matchen som inte riktigt gick någonstans; tretton rundor gick till Astralis vid halvtid och den obeskrivliga dominansen som danskarna uppvisade resulterade i slutsiffrorna 16-3 utan något större motstånd från Faze.

Inferno började lika platt för kvintetten med svensken. Efter att ha drunknat i danskarnas dominans på Mirage förlorade Faze nio rundor i rad innan ett litet hopp tittade fram för de underlägsna som noterade två rundor. Inget mer; tretton rundor gick till Astralis för andra gången innan halvtid och med Ladislav "GuardiaN" Kovács på 0-16 var finalen ett minne blott för Landström. Fem rundor var allt som noterades för Faze innan elimineringen förvandlades till ett faktum.



Artikelbild: DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..