×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Esportal, Inferno Online med flera presenterar Svenska Elitserien

4
Fyra regioner kommer att göra upp i Svenska Elitserien via spelet Counter-Strike: Global Offensive. En chans för nya svenska talanger att visa upp sig i jakten på en proffskarriär.
En ny regionbaserad liga har offentliggjorts av bland andra Esportal och Inferno Online under namnet Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive. Ligan har en pott på 750 000 svenska kronor och kommer att vara uppdelad i fyra regioner. Regionerna är Nord, Väst, Öst och Syd som Sveriges alla landskap blivit uppdelade i. Dalarna hör till Nord, Halland hör till Väst, Stockholm i Öst och Skåne i Syd. Samtliga regioner finns att se på webbsidan.

Då ligan är regionbaserad innebär detta att laget som anmäler sig måste representera en stad från någon region. Minst tre av fem spelare i varje enskild match måste tillhöra den regionen som laget representerar. Det vill säga att tre spelare kan vara från Malmö och två från Stockholm, men då representerar laget Malmö och därmed den sydligaste regionen.

Frågor, svar och mer information
secsgo.se

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..