×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Esportal, Inferno Online med flera presenterar Svenska Elitserien

4
Fyra regioner kommer att göra upp i Svenska Elitserien via spelet Counter-Strike: Global Offensive. En chans för nya svenska talanger att visa upp sig i jakten på en proffskarriär.
En ny regionbaserad liga har offentliggjorts av bland andra Esportal och Inferno Online under namnet Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive. Ligan har en pott på 750 000 svenska kronor och kommer att vara uppdelad i fyra regioner. Regionerna är Nord, Väst, Öst och Syd som Sveriges alla landskap blivit uppdelade i. Dalarna hör till Nord, Halland hör till Väst, Stockholm i Öst och Skåne i Syd. Samtliga regioner finns att se på webbsidan.

Då ligan är regionbaserad innebär detta att laget som anmäler sig måste representera en stad från någon region. Minst tre av fem spelare i varje enskild match måste tillhöra den regionen som laget representerar. Det vill säga att tre spelare kan vara från Malmö och två från Stockholm, men då representerar laget Malmö och därmed den sydligaste regionen.

Frågor, svar och mer information
secsgo.se

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..