×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Grupperna för Tours släppta — Godsent slipper Imperial

1
I helgen slår portarna upp till Dreamhack Tours, och med det även Dreamhack Open-stoppet i den franska staden. Svenska Godsent finns bland de inbjudna lagen och nu står det klart vilka de kommer att dela grupp med.
De åtta deltagande lagen, med Godsent som de enda svenska representanterna, har delats in i två stycken GSL-grupper. Svenskarna lottades in i grupp A, var de kommer att slåss mot Gambit Esports, Torqued AGO Esports . De sistnämnda är även det lag som Godsent kommer att ställas mot i den första omgången.

Därmed slipper Godsent möta sina banemän från Dreamhack Summer-kvalet, Imperial, redan i gruppspelet. Om de sedan möts i slutspelet, som spelas på måndag, återstår att se.

Grupp AGrupp B
AGO Esports Envy
Gambit EsportsHellraisers
GodsentImperial
TorquedNorth

Godsent ställs mot AGO med start klockan 15 på lördag
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..