×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Godsent sista laget att bjudas in till Dreamhack Open Tours

1
Den 19-21 maj har det blivit dags för det franska Dreamhack Open-stoppet i Tours, och nu står det klart att det komer att bli svenskt deltagande i CS:GO-turneringen. Godsent fyller nämligen den åttonde och sista platsen.
Svenska Godsent befinner sig sannerligen i en hektisk period. Sedan vinsten av Qi Invitational har de hunnit spela kvalturneringar till så väl Dreamhack Open Summer som Starladder Starseries i-League Season 5. Det senare slutade med vinst och avancemang till huvudturneringen.

Nu står det även klart att laget, med bland andra det unga stjärnskottet Ludvig "Brollan" Brolin, kommer att bege sig till Tours, Frankrike, om en dryg vecka för att delta i Dreamhack Open-turneringen som hålls där. Bland övriga deltagare syns bland annat North och AGO Esports, men även Godsents banemän från Dreamhack Open Summer-kvalet - Imperial.

Deltagande lag

Precis som vid övriga Dreamhack Open-stopp har turneringen i Tours en prispott på 100 000 dollar
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..