×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Lanhatt vinner Nordsken 2018

1
Det krävdes endast två kartor innan Nordskens CS:GO-final var avgjord. Matchen såg visserligen ut att gå mot en tredje karta, men då slog laget Lanhatt tillbaka och tog Inferno till förlängning.
De båda finallagen, Lanhatt och Instabil, möttes redan i gruppspelet. Den gången var det Lanhatt som säkrade segern. Det var även de som öppnade turneringsfinalen bäst då de vann Mirage med klara 16-5.

På den andra kartan, Inferno, kom det dock att bli desto jämnare då båda lagen visade prov på starkt anfallsspel. Instabil såg ut att tvinga fram en tredje karta då de skaffade sig matchboll vid ställningen 15-13. Lanhatt hade dock inte tänkt låta avgörandet vänta utan tvingade fram en förlängning, var de snabbt avgjorde genom att vinna fyra raka rundor. Det betyder att det i slutändan blev just Lanhatt som kan titulera sig vinnare av Nordsken 2018.


Topp 3 – Nordsken 2018
1. Lanhatt – 20 000 kronor + 5 st Logitech G633 Artemis Spectrum (värde 1 799 kronor styck)
2. Instabil – 10 000 kronor + 5 st Logitech G633 Artemis Spectrum (värde 1 799 kronor styck)
3. Principen – 5 st Logitech G633 Artemis Spectrum (värde 1 799 kronor styck) + Logitech G840 XL (värde 549 kronor styck)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..