×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lanbits CS:GO-turnering går in i finalstadie — Bärs möter Ktown

1
Det är dags för finalspel i Counter-Strike: Global Offensive efter två speldagar på Lanbit i Kungsbacka. I finalen under morgondagen kommer de regerande mästarna i Ktown ta sig av Fredrik "elo" Annerströms Bärs.
Efter två speldagar går nu CS:GO-turneringen på Lanbit i Kungsbacka in i finalstadiet. Under morgondagen möts de två starkaste femmorna på scenen i jakten på förstaplatsen och chansen att bli 20 000 kronor rikare. De regerande mästarna i Ktown innehållande den tidigare Team Preperation-spelaren Jonatan "lannetun" Lannetun går in i finalen som underdogs detta år trots att de tog sig igenom gruppspelet relativt felfritt.

Orsaken till att Ktown agerar underdogs är att deras finalmotståndare, Bärs, vann finalen i det övre slutspelsträdet och går därför in i finalen med en karta under sitt bälte. Finalen, som spelas över bäst av tre kartor, kan därför endast hålla i en karta om Fredrik "elo" Annerström och hans lagkamrater vinner den inledande kartan vilket ger dem vinsten med 2-0.

Final, lördagen den 12 maj
Bärs vs.Ktown
Bärs: elo, b0den, Blohm, kaktus, republic
Ktown: lannetun, SAINT, Bajkusa, Fransson, Maaali

En annan välkänd spelare som deltog i turneringen var Joel "emilio" Mako som spelade tillsammans med en mix bestående av bland andra Pajtim "ArtyKiller" Roci. Även Mattias "benny" Rosbäck från Chaos Esports Club var på plats tillsammans med bland andra Eddie "zape" Härdeman. Båda lagen föll i det lägre slutspelsträdet.

Det fullständiga slutspelsträdet
challengermode.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..