×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Schweiz

Maniac lägger musen på hyllan

1
LDLC är en man kort efter att Mathieu "Maniac" Quiquerez valt att lägga musen på hyllan efter 15 månader under organisationens fana. Den tidigare Titan-spelaren tackade scenen för tiden.
Under onsdagseftermiddagen offentliggjorde Mathieu "Maniac" Quiquerez att han inte bara lämnat LDLC utan även bestämt sig för att lämna den professionella scenen. Den schweiziska spelaren började sin karriär inom scenen 2012 under Team Extensive och har sedan dess spelat under organisationer som Titan och Rogue men har även agerat coach för Team Envyus.

Några av spelarens största vinsten har varit under ESL Pro League 2015 då de vann finalen över Natus Vincere samt förra årets vinst under ESWC över BIG. I sitt uttalande kring situationen förklarar han att han har mycket att tacka scenen för, inte bara alla de människor han fått träffa utan även allt han lärt sig av sina medspelare.

Läs hela uttalandet här
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..