×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

JUGi och Snappi säljs till Optic — friberg blir en del av Heroics Pro League-lag

1
Heroic och Optic Gaming har kommit överens om att flytta Jakob "JUGI" Hansen och Marco "Snappi" Pfeiffer till den nordamerikanska organisationen. I Pfeiffers ställe träder svenska Adam "friberg" Friberg.
Knappt en månad efter att Heroic fallit i Copenhagen Games-finalen offentliggör organisationen, tillsammans med Optic Gaming, att de sålt vidare två av sina spelare. Det handlar om Jakob "JUGI" Hansen och Marco "Snappi" Pfeiffer som nu går vidare i sin karriär. Optic har även valt att ersätta Chet "ImAPet" Singh med Casper "ruggah" Due för att göra laget heldanskt.

För att fylla rummet Marco "Snappi" Pfeiffer lämnat efter sig i Heroics startfemma har organisationen valt att plocka in Adam "friberg" Friberg. Den svenska legenden kommer att sluta upp med landsmannen Andreas "MODDII" Fridh under Heroics två sista ESL Pro League-matcher för säsongen. Laget ligger just nu på en åttondeplats i ligan, bara ett poäng från finalkvalet och nästa dubbelmöte väntas under morgondagen då de ställs mot AGO Esports.


Den danska duon ersätter Peter "stanislaw" Jarguz och Shazeeb "ShahZaM" Khan
optic.tv
Heroic ser fram emot att spela med Friberg
Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..