×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Godsent vidare till slutspel i Qi Invitational efter jämn drabbning

1
Det bjöds på en hel del dramatik då Godsent jagade en slutspelsplats i Qi Invitational, i kamp med det europeiska laget Imperial. Två kartor gick till förlängning innan svenskarna slutligen hittade en extra växel och fällde avgörandet på Mirage.
Godsent gick vinnande ur lagets öppningsmatch mot 5Power Gaming, även om det dröjde till runda 29 innan svenskarna kunde avgöra. Därefter väntade en vinnarmatch mot AGO Esports, en match som svenskarna förlorade med 10-16.

Detta ledde fram till gruppavgörandet var europeiska väntade, detta sedan laget skicka ut 5Power ur turneringen. Matchen mot Imperial blev en riktigt jämn sådan. Både den första kartan - Train - och den andra - Overpass - avgjordes först efter förlängning. Train slutade med vinst för Imperial medan Godsent lyckades tvinga fram en tredje, avgörande karta genom att vinna Overpass. Det först efter tre förlängningar. På den avslutande kartan, Mirage, blev det återigen jämnt - åtminstone under den första halvan. Godsent gick in till den andra halvan, då de skulle spela som det anfallande laget, med en knapp 8-7-ledning. Då klev svenskarna fram stort och vann halvan med 8-1, vilket gav laget segern - och en slutspelsplats - med 16-8 på kartan.

Gruppavgörandet

Big, Tyloo, Valiance och Eclipse drabbar samman i grupp B under onsdagen


Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..