×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dust2 tillbaka i aktuell kartpool — byter ut Cobblestone

2
I en ny uppdatering har Valve beslutat sig för att dra tillbaka Cobblestone från den aktiva kartpoolen och ersätta den med välkända Dust2. Förändringen presenterades med en komisk hint i samband med gårdagens datum som spelar av ett generiskt drag på kartan.
"Smoke Mid Every Day" postades på CSGO-bloggen i samband med den nya förändringen av kartor där Cobblestone sätts åt sidan för att göra plats åt Dust2. Den generiska 'mid-smoken' som ständigt kastas på kartan fick en roll i gårdagens datum som skrivs ut 4/20 i USA och markerade återkomsten för den legendariska kartan.

I inlägget nämns det även att kartpoolen kommer ta plats under den kommande majorn i september samt att Wingman-spelläget fått tillgång till Nuke som spelbar karta med ett fåtal förändringar på bombplats B. En serverbug som beskrivs som 'förfärlig' av Valve har även blivit fixad, där det spekuleras att en tidigare metod för att kringgå Overwatch-bannlysningar nu blivit förhindrad.

CSGO-bloggen postade inlägget under gårdagen
Valve

Redditanvändaren "4wh457" sägs beskriva serverbuggen korrekt
Reddit (eng.)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..