×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Shroud lämnar officiellt proffsscenen

1
Efter fyra år lämnar nu Mike "shroud" Grzesiek Cloud9. Inte nog med det så lämnar den kanadensiska spelaren proffsscenen och kommer nu att fokusera helt och hållet på sin stream.
Under onsdagskvällen offentliggjorde Michael "shroud" Grzesiek att han lämnar den professionella scenen inom Counter-Strike. Den kanadensiska spelaren har varit en del av Cloud9 sedan 2014 men tackar nu för sig. I ett uttalande förklarar han att hans tid inom scenen har varit underbar, men att han nu vill öppna ett nytt kapitel i sitt liv. Han lämnar nu organisationen för att, enligt honom själv, inte titta tillbaka till proffsscenen utan fokusera på en karriär som streamer.

Han vänder sig nu till sina fans som sammanlagt kollat på hans stream i över 1,3 miljarder minuter under de senaste fyra månaderna. De fansen är orsaken till att han nu väljer att lägga musen på hyllan och aldrig återvända, för han vill satsa på det han älskar att göra. Han alltså helt och hållet ifrån Cloud9, det vill säga att han inte ens kommer att streama under organisationens fana, utan kommer att söka sig vidare på egen hand.

Läs hela Grzesieks uttalande
Twitter

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..