×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Valiance, G2, Tyloo och Space Soldiers utslagna i Marseille

1
Den första dagen av Dreamhack Masters Marseille är över. Med det står det klart vilka fyra lag som blev först att lämna turneringen. Föga förvånande fanns där en rad av de på papperet svagare lagen, men även G2 Esports får packa väskorna.
Grupp A toppas av Cloud9 och Faze Clan som möts i dagens vinnarmatch. I botten blev det, under gårdagen, en strid om överlevnad mellan de båda franskflaggande lagen Envy och G2 Esports. I slutändan var det dock de sistnämnda, G2, som föll i förlorarmatchen och därmed har spelat färdigt i Marseille.

Övriga tre lag att lämna turneringen handlar knappast om några överraskningar. Valiance hade inte mycket att sätta emot SK Gaming i förlorarmatchen för grupp B. Tyloo å sin sida lyckades förvisso spela till sig hela tolv rundor i förlorarmatchen för grupp C, men det var motståndarna Renegades som till slut kunde vinna matchen. Det sista laget att åka ur turneringen redan under den första dagen var vårens överraskning i ESL Pro League, Space Soldiers. Det stod klart sedan de tappat sin förlorarmatch mot Gambit Esports med siffrorna 7-16. Därmed är det klart för dagens vinnarmatch, var samtliga av turneringens svenskar återfinns.

Fyra högintressanta vinnarmatcher ska avgöras under torsdagen
Samtliga resultat för turneringen, och ett komplett schema, hittar ni som vanligt i vår tittarguide

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..