×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Godsent faller i Austin-kvalfinalen mot Fragsters

1
Ännu står inget svenskt lag klart för Dreamhack Open Austin. Godsent föll i kvalfinalen mot ynglingarna i Fragsters som vann med 2-0 i kartor.
Det blir inget Dreamhack Open Austin för svenska Godsent efter att de fallit i den europeiska kvalfinalen mot Fragsters. På vägen till finalen slog Fredrik "freddieb" Buö och hans lagkamrater landsmännen i Singularity Esports samt AGO Esports . Fragsters tog sig förbi både Sprout och Copenhagen Games-vinnarna i .

Kvalfinalen började på Inferno som var väldigt tight vid halvtid, med den danska sidan i en knapp ledning med 8-7. Det var fortsatt jämt under andra halvan, men till slut var det trots allt Fragsters som kunde stänga kartan med 16-12. Därefter väntade Mirage där Godsent hade en dominant ledning på 11-4 när halvtidssignalen löd. Den svenska femman tappade dock farten in på andra halvan och Fragsters vände det hela för att avsluta kartan i topp med 16-13 vilket gav dem en plats i Dreamhack Open Austin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..