×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Godsent faller i Austin-kvalfinalen mot Fragsters

1
Ännu står inget svenskt lag klart för Dreamhack Open Austin. Godsent föll i kvalfinalen mot ynglingarna i Fragsters som vann med 2-0 i kartor.
Det blir inget Dreamhack Open Austin för svenska Godsent efter att de fallit i den europeiska kvalfinalen mot Fragsters. På vägen till finalen slog Fredrik "freddieb" Buö och hans lagkamrater landsmännen i Team Singularity samt AGO Esports. Fragsters tog sig förbi både Sprout och Copenhagen Games-vinnarna i .

Kvalfinalen började på Inferno som var väldigt tight vid halvtid, med den danska sidan i en knapp ledning med 8-7. Det var fortsatt jämt under andra halvan, men till slut var det trots allt Fragsters som kunde stänga kartan med 16-12. Därefter väntade Mirage där Godsent hade en dominant ledning på 11-4 när halvtidssignalen löd. Den svenska femman tappade dock farten in på andra halvan och Fragsters vände det hela för att avsluta kartan i topp med 16-13 vilket gav dem en plats i Dreamhack Open Austin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..