×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

f0rest om scenens förändring: "Man måste förbereda det mentala mer"

2
I en livesändning berättar Patrik "f0rest" Lindberg om scenens förändringar och Fredrik "REZ" Sterner ser en ljus framtid med nyförvärvet Dennis "dennis" Edman.
Efter IEM Katowice 2018 där Ninjas in Pyjamas slutade på en kvartsfinalplats höll organisationen i en livesändning via Instagram där fansen fick ställa frågor till Patrik "f0rest" Lindberg och Fredrik "REZ" Sterner. Ett flertal intressanta ämnen diskuterades och mycket fokus låg på just lagets förberedelser. Sterner underströk att han var glad över lagets placering i Katowice då de främst såg det som ett tillfälle att se hur långt de kunde ta sig med Dennis "dennis" Edman. Han passade även på att säga att han ser en ljus framtid med nyförvärvet och att det är dessa ninjor som kommer att dominera scenen inom kort.

Ett fan frågade hur spelarna förbereder sig inför en match och Sterner sa att den mentala biten är det viktigaste, att inte tänka på pressen utan bara fokusera på att spela. Lindberg utvecklade det hela med att säga att scenen förändrats enormt mycket sedan han började sin karriär. Nu är det speciella coacher för det mentala inblandat och det ligger mer press på en både som individ och som lag. Han menar att man nu måste förbereda den mentala biten mer. Gällande uppvärmningen förklarar Lindberg att de under event bara har tillgång till antingen deathmatch eller aim botz, så något av det agerar uppvärmning. För att förhindra skador för han däremot ingenting medan Sterner ser till att stretcha både fingrar och handleder.

Se hela videon i spelaren nedan

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..