×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Ninjas in Pyjamas inbjudna till CS:GO Asia Championships 2018

2
Perfect World och PGL har bjudit in svenska Ninjas in Pyjamas till deras kommande turnering under namnet CS:GO Asia Championships 2018. Eventet väntas spelas i juni i Shanghai, Kina.
CS:GO Asia Championships 2018 kommer att spelas från kinesiska Shanghai och arrangörerna, Perfect World och PGL, har bjudit in svenska Ninjas in Pyjamas till turneringen. Laget har ännu bara spelat en turnering sedan de bytte ut Richard "Xizt" Landström mot Dennis "dennis" Edman, då under IEM Katowice 2018 där de hamnade på en delad femteplats.

Den asiatiska turneringen kommer att ha 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,5 miljoner kronor, i prispott och har hittills tre inbjudna lag. Förutom ninjorna kommer koreanska MVP PK samt Natus Vincere att ta plats i Shanghai. Arrangörerna har ännu inte offentliggjort något datum för turneringen, men den väntas som sagt att spelas någon gång i juni.

Ninjas in Pyjamas offentliggjorde nyheterna via dess Twitter
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..