×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Singularity vinner Copenhagen Games Female-finalen över RES

4
RES Gaming, med svenskorna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie kämpade sig hela vägen fram till finalen under Copenhagen Games damturnering. Väl där väntade Singularity, ett mostånd som visade sig vara ett nummer för stort.
Turneringsfinalen, som hade 15 000 dollar i prispott, inleddes på Inferno och det kom att bli en riktig kalldusch för favoriterna i RES Gaming. Singularity Female bjöd nämligen på ett strålande försvarsspel, något som gav laget ledningen med 12-3 i halvtid. Det tog inte lång tid innan de, som anfallare, kunde stänga kartan med dominanta 16-3. Nästa karta var Mirage, som kom att bli mycket jämnare. RES gick dock ut i topp efter att de spelat samtliga 30 ordinarie rundor genom att stänga kartan med 16-14 vilket tog matchen till en tredje karta.

Avgörande skulle alltså komma att falla på Cache. Efter den första halvan hade RES ett försprång på knappa en runda, 8-7, när de bytte över till att agera anfallare. Efter sidbytet lyckades de dock inte alls med att ställa om till anfallsspel och fick endast med sig två rundor innan Singularity hade avgjort. Petra "Petra" Stoker och hennes lagkamrater vann kartan med 16-12 för att stänga matchen med 2-1 i kartor.

Turneringsfinal

Slutställning, Topp 8
1. Singularity Female – 15 000 dollar (cirka 125 100 kronor)
2. RES Gaming – 7 000 dollar (cirka 58 400 kronor)
3-4. Counter Logic Gaming Red – 1 500 dollar (cirka 12 500 kronor)
3-4. Eparadise Angels – 1 500 dollar (cirka 12 500 kronor)
5-8. Tyloo Female
5-8. Alpha Republic of Esport Female
5-8. Team Dignitas Female
5-8. Squared Prospect

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..