×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

twist om dennis som IGL i NiP: "Jag vet inte om det var det bästa beslutet"

2
Simon "twist" Eliasson pratade gott om Godsents unga talang Ludvig "Brollan" Brolin i en intervju med Starladder i Kina. Han påpekade även att han inte anser att Ninjas in Pyjamas placerat Dennis "dennis" Edman på rätt position.
I en intervju med Starladder efter att Godsent avancerat till WESG-slutspel berättade Simon "twist" Eliasson att han tycker att laget spelar bra för tillfället. Han känner att Ludvig "Brollan" Brolin påminner honom om sig själv och har en oerhörd talang vilket kan göra honom till en av de bästa svenska spelarna i framtiden. Eliasson berättade även att han kan tänka sig att spela i ett internationellt lag då han inte har svårt för att kommunicera på engelska.

"Det är för tidigt för att säga något. Jag tycker att Dennis är en bra spelare, men jag vet inte om det var det bästa beslutet att ge honom IGL-rollen. Han borde vara den som bara går för frags, aimar och inte tänker", sa Eliasson till Starladder om sin tidigare lagkamrat.

En annan sak som togs upp var flytten av hans tidigare lagkamrat Dennis "dennis" Edman till Ninjas in Pyjamas. Starladder frågade Eliasson om han tror att Edman kan ta ninjorna till toppen och hans svar var att den tidigare lagkamraten är en bra spelare, men att beslutet att placera honom i en IGL-roll inte är det bästa. Enligt Eliasson bör Edman få spela fritt och inte behöva leda ett lag.

Läs intervjun i sin helhet på Starladders webbsida
starladder.com

Artikelbild: Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..