×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Cross Border Esport håller turnering i september

1
I september håller Cross Border Esport sin andra turnering med 231 000 kronor i prispott. Evenemanget kommer att bestå av en huvudturnering och en fristående damturnering, med utdelning av prispengar redan under kvalprocessen.
Cross Border Esport har offentliggjort deras nästa turnering som kommer att spelas mellan den 3-9 september från Sønderborg, Danmark. Turneringen kommer att ha en prispott på ungefär 231 000 svenska kronor som kommer att portioneras mellan huvudturneringen, damportionen och kvalen. Turneringen kommer att följa samma format som förra årets upplaga, med 64 deltagande lag som spelar mot varandra över ett GSL-gruppspel. 24 av lagen kommer att bli inbjudna samt kvala till turneringen och 40 lag kommer att betala en avgift på plats för att få vara med.

Ungefär 136 000 kronor av prispotten är reserverade för huvudturneringen, cirka 33 000 kronor för damturneringen och resterande del av prispotten kommer att delas ut under kvalen. Det kommer att hållas speciella kval för Danmark och Rumänien samt ett öppet för alla europeiska lag. Om kvalprocessen för damsidan följer i förra årets spår kommer det att hållas ett öppet kval inom Europa för dessa. Förra årets huvudturnering vanns av Extatus och damturneringen av dåvarande Team Secret. De senare skapade rubriker efter att Michaela "mimi" Lintrup valde att lämna laget efter turneringen.

Samtlig information kring CS:GO-turneringarna och andra titlar på plats
crossborder-esport.com


Artikelbild: Extatus
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..