×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Frankrike

mixwell ersätter shox i G2 Esports — SmithZz släpper coachposition

1
När Richard "shox" Papillon tvingas tillbaka på grund av operation träder Óscar "mixwell" Cañellas in i G2 Esports. I samband med nyheterna lämnar Edouard "SmithZz" Dubourdeaux sin coachposition med mål att börja spela aktivt igen.
På grund av operation tvingas Richard "shox" Papillon dra sig tillbaka. Detta innebär att G2 Esports tar in en ersättare i form av spanjoren Óscar "mixwell" Cañellas. Den tidigare Optic-spelaren har sedan tidigare berättat via sociala medier att han läser franska för att få tillbaka det han tappat från sina tidigare språkkunskaper. Positionen som IGL övergår till Nathan "NBK" Schmitt samtidigt som laget tar in Jérôme "NiaK" Sudries som coach då Edouard "SmithZz" Dubourdeaux valt att stiga ner.

Eftersom Dubourdeaux uttryckt sin vilja att åter spela aktivt florerar ryktena inom den franska scenen. Det sägs bland annat att spelarförändringarna i G2 inte bara är temporära, utan att det spanska nyförvärvet är tänkt att ersätta Papillon på heltid i laget. Han sägs i sin tur skapa ett nytt lag tillsammans med Dubourdeaux och den bänkade LDLC-spelaren Kévin "Ex6TenZ" Droolans.


Cañellas börjar spela med laget efter WESG-finalerna i Kina
g2esports.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..