×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Faze Clan till semifinal i Katowice efter nagelbitare mot Cloud9

2
Den europeiska femman i Faze Clan visade sig inte vara påverkade av förlusten mot Fnatic. Efter ett rejält styrkebesked från samtliga i laget besegrade de Cloud9 för att säkra sin plats i morgondagens semifinaler.
Första kvartsfinalen för dagen hade sin början på Overpass och förväntades leverera ett fartfyllt spel från vardera lag. Amerikanerna i Cloud9, som tidigare levererat goda resultat på kartan, upplevde enorma komplikationer på den anfallande sidan när Faze Clan noterade tretton hela rundor under första halvlek. Utan något större plank att använda som försvarare föll amerikanerna på sitt egna kartval och tog det vidare till motståndarnas val.

Cache laddades upp, och det europeiska superlaget briljerade än en gång på det individuella planet när hela tio rundor radades upp som anfallare. Kollapsen som Cloud9 genomgick under första kartan önskades inte upprepas och amerikanerna gjorde allt för att klösa sig tillbaka in i matchen. De blåa växlade sannerligen takten när en vändning kom inom syn, och trots att de förlorat pistolrundan gick hela åtta rundor i rad till Cloud9. En sista, till synes obetydlig, respons kom från Faze Clan innan de fick slutligen uppleva en förlust lik deras motståndare.

Sista kartan som tog sig igenom veton var ingen mindre än Inferno, där Cloud9 började som försvarare och inkasserade även en knapp ledning vid halvtid. Under andra halvlek togs matchen vidare till 14-12 i amerikansk favör innan en intressant händelse tog plats; Ladislav "GuardiaN" Kovács kraschade precis innan Cloud9 attackerade på en eco-runda, och ett minst sagt komplicerat dilemma uppstod. Ett dilemma som gav Faze Clan ett ytterligare liv och som lyckligtvis tog laget till övertid där spelet fortsatte att gå fram och tillbaka. Två övertider krävdes för att skilja de oseparerbara lagen där Faze Clan drog det längre strået och säkrade till slut sin plats i morgondagens semifinaler.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..