×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

60 000 kronor i prispott när Fragbite håller 1on1-turnering i samarbete med iGame

-11
Idag går iGame.com 1on1 Cup av stapeln, där deltagarna slåss om en del av prispotten som ligger på hela 60 000 svenska riksdaler. Under åtta veckors tid har spelare från hela Sverige chansen att kvala till finalerna den 20 april.
Denna turnering arrangeras i samarbete med iGame.com
I dag går iGame.com 1on1 Cup av stapeln här på Fragbite, en turnering i Counter-Strike: Global Offensive där prispotten höjs för varje deltagare. Prispotten har en maxgräns på 60 000 kronor, varav den vinnande sidan kammar hem hälften av.

För att delta i turneringen behöver man sätta in 100 kronor på sitt iGame-konto. När du registrerar dig hos iGame.com får du hela 450 Free Spins, vilka delas upp på 15 Free Spins i 30 dagar. För alla deltagare finns det också en bonus på 200%, det betyder att din insättning på 100 kronor blir 300 kronor att spela för. Tänk på att du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig på iGame.

Därefter registrerar man sig till turneringen via vår portal för att sedan få delta i turneringen. En gång i veckan kommer spelare att kunna kvala till turneringsfinalerna. Två spelare avancerar till turneringsfinalerna per kvalomgång. Samtliga kvalomgångar, och finalerna den 20 april, kommer att sändas live via våra kanaler.
Anmäl dig till första kvalomgången som spelas den 1 mars genom att följa nedanstående steg
1) Sätt in 100 kronor på ditt iGame Casino-konto*, du kommer även att få 450 Free Spins som ny medlem samt 200% bonus för din insättning. Detta kan du göra genom att klicka här.
* Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig på iGame
2) Anmäl dig via vår turneringsportal, det kan du göra här.
3) Lycka till!
Turneringen kommer att spelas på en specialbyggd aim-karta som vi på Fragbite har skapat. En liten del av kartan syns i artikelbilden ovan men om man vill ta en närmare titt på den så finns den uppladdad på Steam. Vi använder oss av servrar från Publiclir för samtliga matcher.
igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..