×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Property tillbaka med nytt lag — kontrakterar bland andra Jayzwalkingz, Limpone, Kevzy

1
Den välkända svenska organisationen Team Property är tillbaka på CS:GO-kartan. Det står klart sedan organisationen kontrakterat en svensk femma bestående av bland andra den före detta Epsilon-spelaren David "Jayzwalkingz" Kempner och Fnatic-profilen Jesper "JW" Wecksells yngre bror Linus, mer känd som "Limpone".
Det har varit tyst kring svenska Team Property ett tag men nu, efter att ha tagit in nya ägare, är de tillbaka. Comebacken till CS:GO-scenen sker genom värvandet av en svensk femma, till tre femtedelar bestående av före detta Epsilon-spelare. Det innebär att laget övertar Epsilons plats i Mountain Dew League och att den intresserade kan få se femman göra sin tävlingsdebut redan klockan 19 på måndagen.

Ledare för det nya laget är Linus "Limpone" Wecksell, som tidigare har synts i bland annat Tempo Storm SE. Wecksell själv säger i ett uttalande att han är glad över att vara en del av Team Property och att spelarna har samma ambitioner för framtiden. "Jag vet att vi har rätt individer och mentalitet för att nå toppen", säger han och fortsätter "Det är en lång väg och det tar tid, men med dedikationen vi har tror jag att vi kan lyckas".

Team Property lineup:

Laget presenterades på organisationens sajt under måndagskvällen
teamproperty.net

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..