×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Mousesports och Natus Vincere avancerar till Starseries-semifinal

2
Semifinalisterna för Starseries i-League CS:GO Season 4 är nu framtagna efter att Mousesports och Natus Vincere avancerat. Lagen slog ur G2 Esports respektive Astralis i dagens två sista matcher.
Den tredje kvartsfinalen började på Inferno vilket var G2 Esports kartval. Fransmännen tog en tidig ledning, men det krävdes arbete då Mousesports försvar var stenhårt. När Chris "chrisJ" de Jong och hans lagkamrater väl lyckades ta sig in i matchen började rundorna gå fram och tillbaka tills Mousesports stängde den första halvan med 9-6. Deras ledning fortsatte in på andra halvan där Robin "ropz" Kool bland annat clutchade i en 1vs3-situation för att säkra 12-6. Den franska sidan lyckades bara vinna en enda runda under andra halvlek innan deras motståndare stängde kartan med 16-7.

På Mousesports kartval, Mirage, såg det ut att bli en enkel pistolrunda för G2 men Martin "STYKO" Styk vände på steken genom att desarmera bomben i en smoke. Efter att de förlorat tre rundor på rad kunde G2 säkra den första köprundan, men de fick aldrig chansen att bygga vidare på vinsten. När det var dags för sidbyte stod det 11-4 till Mousesports. Den franska sidan tog sig tillbaka in i matchen under andra halvan då de vann fyra av de första fem rundorna, men det var inte nog och Mousesports stängde snart kartan med 16-11 för att säkra en plats i semifinalerna.


I matchen mellan Natus Vincere och Astralis föll det danska hoppet efter tre spelade kartor. Serien började på Nuke, där Astralis vann den första pistolrundan. Lyckan var dock inte långvarig då Na'vi snart tog ledningen med 2-1.Lukas "gla1ve" Rossander samlade ihop sina mannar för att slå tillbaka med full kraft, vilket tog den danska femman till en ledning på hela 7-3 innan ett misstag gjorde att deras motståndare kunde ta sig in i matchen igen. Astralis slutade dock halvan på topp med 8-7. CIS-laget kunde kvittera i den andra pistolrundan och snart plockade de upp ledningen. Det danska laget vägrade dock att ge upp och de slog sig igenom Danylo "Zeus" Teslenkos mannar för att stänga kartan med 16-10.

På Natus Vinceres kartval tog Astralis åter ledningen, denna gång med 3-0. Rundorna gick fram och tillbaka fram tills halvtidssignalen löd, med Astralis i ledning med 8-7. Teslenkos lag säkrade den andra pistolrundan efter att Denis "electronic" Sharipov ace:at i en 2vs5-situation. Snart kunde dock Astralis åter ta över ledningen. Det stod 12-10 till Astralis när Oleksandr "s1mple" Kostyliev clutchade 1vs4 för att ta tillbaka matchen åt sitt lag. De kunde snart stänga kartan med 16-14 för att pusha matchen till en tredje karta.

Den avgörande kartan var Train där CIS-laget fick en bra start på 4-0 som försvarare. Kostyliev och Egor "flamie" Vasilyev agerade nyckelspelare under de kommande rundorna, för att Na'vi skulle kunna säkra bekväma 7-1. En 1vs1-clutch från Astralis nyförvärv Emil "Magisk" Reif hjälpte laget att ta tre rundor på rad, men deras motståndare visade sig för starka och vid halvtid stod det 11-4 till Na'vi. Kostyliev fortsatte att briljera för sitt lag och de tog ledningen på 14-4 innan Astralis fick sin första, och enda, runda under halvans gång. Snart stängde Na'vi kartan med 16-5 för att säkra en plats i semifinalerna.



Artikelbild: Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..