×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

G2 Esports säkrar slutspel och Astralis slår Gambit på två kartor i Kiev

1
Astralis tog sig ett steg närmare slutspel över Gambit Esports när de slog den kazakiska sidan med 16-13 på Cache och 16-8 på Train. Under huvudsändningen säkrade G2 Esports en slutspelsplats över Mousesports med 16-2 på Mirage, 19-15 på Inferno och 16-12 på Cobblestone.
Astralis ställdes mot Gambit Esports på Cache för att starta den sekundära sändningens match. Den danska sidan visade sig starka och, trots att Gambit fann en runda, tog ledningen med hela 8-1. Gambit lyckades säkra ett antal rundor, men Astralis hade gott om pengar i banken vilket gjorde det enkelt för dem att återta kontrollen. Vid halvtid stod det 12-3 till Astralis, men Abay "HObbit" Khassenov och hans lagkamrater gjorde ett massivt comebackförsök efter sidbytet. Lukas "gla1ve" Rossander samlade ihop sina spelare för att slå tillbaka med all kraft, något som säkrade dem kartan med 16-13.

Med ett leende på läpparna fortsatte Astralis briljans på Train, där de tog ledningen med 8-2, innan Gambit fann fotfäste. Det fanns inte mycket mer att säga då den danska sidan visade sig markant överlägsna med 10-5 på tavlan vid sidbyte. Gambit fick andrum och fortsatte att hålla förhoppningarna vid liv in på andra halvan av kartan. Tyvärr stängde Astralis helt av Gambit och de släppte bara en vapenrunda till den kazakiska sidan, innan de stängde kartan med 16-8.


Dagens första övre match började på Mirage mellan G2 Esports och Mousesports där de sistnämnda säkrade den första pistolrundan tack vare fyra frags från Miikka "suNny" Kemppi. Fransmännen hamnade i en tuff position när Mousesports ledde med 9-1, men de såg ut att finna matchens andra runda innan Chris "chrisJ" de Jong clutchade 2vs3 med sin AWP. Vid halvtid stod Mousesports i ledning med dominanta 13-2. Efter sidbytet var det en lätt match för de Jongs mannar då de kunde stänga kartan med 16-2, utan att släppa en enda runda till försvararna.

Nästa karta var Inferno, som Robin "ropz" Kool öppnade med fyra snabba frags på bombplats A. Först i tredje rundan kunde G2 ta sig in i matchen och de tog snart ledningen över den europeiska femman. Mousesports byggde upp ett starkt försvar och med dubbla AWP:s tog de halvan med 10-5 på resultattavlan. Lagets momentum fortsatte in på andra halvan där Martin "STYKO" Styk säkrade tre frags för att vinna pistolen. Dessvärre var inte lyckan långvarig då Richard "shox" Papillon clutchade 1vs2 i nästkommande runda för att ge dem en chans till comeback. Mousesports tog kartan till 14-8 innan G2 ställde upp sitt försvar och de pushade kartan till övertid tack vare en clutch från Alexandre "bodyy" Pianaro. Fyra rundor senare stängde G2 kartan med 19-15.

Seriens sista karta var Cobblestone, där Mousesports tog ledningen med 5-0 innan G2 kunde ta sig in i leken. Fransmännen satte upp ett starkt försvar och vände helt och hållet på steken för att avsluta halvan i ledning med 9-6. De fortsatte att briljera in på andra halvan. Styk steppade upp för att hjälpa sitt lag till kvittering, tack vare bland annat en ace. G2 satte dock stopp för Styks framgångar och plockade fyra rundor i rad för att stänga kartan med 16-12 vilket placerar dem i slutspel.



Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..