×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kanada

Liquid ersätter JDM med NAF — nitr0 tar över AWP-rollen

1
Efter att ha plockat in Lucas "steel" Lopes sent i fjol gör Liquid nu sitt andra spelarbyte på kort tid. Det är Keith "NAF" Markovic som kommer in och ersätter Joshua "JDM" Marzano.
Efter nästan två år i Team Liquid-tröjan tvingas Joshua "JDM" Marzano kliva åt sidan. Liquids manager och coach berättade i en youtube-video under måndagen att man plockar in Keith "NAF" Markovic istället för den loungande AWP-spelaren. I videon avslöjar även coachen Wilton "Zews" Prado att Nick "nitr0" Cannella kommer att ta över AWP-rollen med Markovic och Russel "Twistzz" Van Dulken som backup.

Den enda som än sålänge lyckats axla de två tunga ansvaren som IGL och AWP:are är Gabriel "FalleN" Toledo. Huruvida Cannella kommer att göra det med samma bravur kan vi få smak på snart då Liquid är aktuella redan i helgens cs_summit 2 samt Starseries i-League CS:GO Season 4 och IEM Katowice 2018 senare denna månad.

zews och jokasteve avslöjar spelarförändringen och lagets struktur framöver
youtube.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..