×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Liquid ersätter JDM med NAF — nitr0 tar över AWP-rollen

1
Efter att ha plockat in Lucas "steel" Lopes sent i fjol gör Liquid nu sitt andra spelarbyte på kort tid. Det är Keith "NAF" Markovic som kommer in och ersätter Joshua "JDM" Marzano.
Efter nästan två år i Team Liquid-tröjan tvingas Joshua "JDM" Marzano kliva åt sidan. Liquids manager och coach berättade i en youtube-video under måndagen att man plockar in Keith "NAF" Markovic istället för den loungande AWP-spelaren. I videon avslöjar även coachen Wilton "Zews" Prado att Nick "nitr0" Cannella kommer att ta över AWP-rollen med Markovic och Russel "Twistzz" Van Dulken som backup.

Den enda som än sålänge lyckats axla de två tunga ansvaren som IGL och AWP:are är Gabriel "FalleN" Toledo. Huruvida Cannella kommer att göra det med samma bravur kan vi få smak på snart då Liquid är aktuella redan i helgens cs_summit 2 samt Starseries i-League CS:GO Season 4 och IEM Katowice 2018 senare denna månad.

zews och jokasteve avslöjar spelarförändringen och lagets struktur framöver
youtube.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..