×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Liquid ersätter JDM med NAF — nitr0 tar över AWP-rollen

1
Efter att ha plockat in Lucas "steel" Lopes sent i fjol gör Liquid nu sitt andra spelarbyte på kort tid. Det är Keith "NAF" Markovic som kommer in och ersätter Joshua "JDM" Marzano.
Efter nästan två år i Team Liquid-tröjan tvingas Joshua "JDM" Marzano kliva åt sidan. Liquids manager och coach berättade i en youtube-video under måndagen att man plockar in Keith "NAF" Markovic istället för den loungande AWP-spelaren. I videon avslöjar även coachen Wilton "Zews" Prado att Nick "nitr0" Cannella kommer att ta över AWP-rollen med Markovic och Russel "Twistzz" Van Dulken som backup.

Den enda som än sålänge lyckats axla de två tunga ansvaren som IGL och AWP:are är Gabriel "FalleN" Toledo. Huruvida Cannella kommer att göra det med samma bravur kan vi få smak på snart då Liquid är aktuella redan i helgens cs_summit 2 samt Starseries i-League CS:GO Season 4 och IEM Katowice 2018 senare denna månad.

zews och jokasteve avslöjar spelarförändringen och lagets struktur framöver
youtube.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..