×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Copenhagen Games ökar prispotten för huvudturneringen till 788 000 kronor

4
Danmarks längst gångna LAN-turnering återvänder detta år med en prispott på hela 788 000 kronor. Copenhagen Games hoppas locka fler topplag till Bella Center Copenhagen med den förhöjda prissumman till huvudturneringen.
Copenhagen Games har offentliggjort att årets evenemang kommer att bli det största genom tiderna, i alla fall om man ser på prispotten. Arrangörerna väntas, liksom tidigare år, hålla två turneringar i Counter-Strike: Global Offensive. En huvudturnering, vilken är öppen för alla, som förra året vanns av dåvarande Team Singularity och en exklusivt för damer. Sponsorerna bakom huvudturneringen har nu gått in med extra pengar vilket innebär att prispotten kommer att ligga på minst 100 000 dollar, motsvarande cirka 788 000 kronor. Arrangörerna menar att den förhöjda prispotten hoppas locka fler topplag till turneringen i Bella Center Copenhagen.

Det tar dock inte stopp där, då arrangörerna fortsätter att hinta om vidare expansion. De skriver i sitt pressmeddelande att communityn ska hålla ett öga på deras webbsida samt sociala medier för ytterligare information, inte bara gällande huvudturneringen utan även kring evenemanget i dess helhet. Om Copenhagen Games valt att förändra damturneringen inför det kommande evenemanget är ännu inte känt, men förra årets upplaga som vanns av dåvarande Team Secret hade en prispott på 137 100 svenska kronor.

Arrangörernas officiella uttalande kring huvudturneringen
copenhagengames.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..