×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Envyus ryktas ersätta xms med kioShiMa

1
Team Envyus ryktas bänka Alexandre "xms" Forté för att göra plats åt Faze Clans bänkade spelare, Fabien "kioShiMa" Fiey. Orsaken ska vara bristande resultat och en tidig utgång från Eleague Major Boston.
Efter en tidig utgång under Eleague Major Bostons "New Challenger Stage" sägs Envy göra ett spelarbyte. Enligt nyhetssajten Flickshot är det Alexandre "xms" Forté som kommer att få lida, då han ryktas hamna på bänken. I hans ställe ersätter Fabien "kioShiMa" Fiey, som spelade för laget under WESG-regionfinalerna och hjälpte laget till en plats i huvudturneringen.

Forté har varit en del av startfemman sedan februari 2017, då han rekryterades från LDLC. Fiey har, förutom att spela under organisationens fana under WESG, varit en del av linan mellan februari 2015 och april 2016. Han hjälpte då bland annat laget till vinst under Dreamhacks majorturnering i Cluj-Napoca. Han lämnade sedan Envyus för att bli en del av Faze Clan, men han ersattes i somras av Olof "olofmeister" Kajbjer. Enligt källor har Envyus och Faze ännu inte diskuterat Fieys flytt.

Om ryktena stämmer kommer Envyus lina se ut som följer


Flickshot var först med att publicera spekulationerna
flickshot.fr

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..