×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North ersätter cajunb med mertz

2
North har offentliggjort att de ersätter René "cajunb" Borg med akademispelaren Daniel "mertz" Mertz. Borg bänkas som följd av nyheterna.
Efter att North åkte ut med tre raka förluster i Eleague Major Bostons "New Legends Stage" har det danska laget valt att göra ett spelarbyte. René "cajunb" Borg har placerats på bänken och i hans ställe ersätter akademispelaren Daniel "mertz" Mertz. I ett uttalande förklarar Jonas "whimp" Svendsen, Director of Esports för North, att organisationen måste vinna fler titlar vilket han anser de kan göra med hjälp av Mertz.


Borg har varit en del av femman sedan maj 2016, då han ersatte Markus "Kjaerbye" Kjærbye i laget som då var kontrakterade under Team Dignitas. Mertz har tidigare spelat för bland andra Copenhagen Wolves, men blev en del av Norths akademisatsning och har sedan dess visat framfötterna vilket nu lett till att han blivit förflyttad till huvudlaget. Enligt en kommentar i organisationens uttalande förklarar han att detta är orsaken till att han blev en del av North Academy från första början och hans hårda arbeta under de senaste tio månaderna. Nyförvärvet kommer att debutera tillsammans med laget under cs_summit 2, som spelas mellan den 8-11 februari i Los Angeles.


Organisationens officiella uttalande
Facebook

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..