×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

G2 Esports säkrar slutspelsplats och Fnatic vinner kampen om Öresund i Eleague Major Boston

2
G2 Esports är det första slutspelsklara laget i Eleague Major Boston, efter vinst med 16-3 på Cache över Quantum Bellator Fire. I matchen därefter storspelade Freddy "KRiMZ" Johansson för Fnatic mot Astralis, där de vann med 16-8 på Mirage.
Det första laget som står klart för "New Champions Stage" är G2 Esports, efter vinst över Quantum Bellator Fire på Cache. Fransmännen började matchen som anfallare och fick en dominerande start. I första vapenrundan clutchade Kenny "kennyS" Schrub 1vs4 och det var först i åttonde rundan som QB Fire kunde ta sig in i matchen. Halvans sista rundor gick fram och tillbaka, men G2 ledde med 11-4 vid sidbyte. Under kommande halva var det praktiskt taget raka vägen för Richard "shox" Papillon och hans lagkamrater då de inte bara vann pistolrundan utan kunde stänga kartan utan att släppa fler rundor till sina motståndare, 16-4.

Matchen de svenska fansen väntat på spelades mellan Fnatic och Astralis på Mirage. Den första pistolrundan gick till svenskarna efter en vunnen 2vs4-situation från Robin "flusha" Rönnquist och Jonas "Lekr0" Olofsson. Ledningen fortsatte och i tredje rundan briljerade Freddy "KRiMZ" Johansson med fyra frags, trots att rundan såg ut att gå till Astralis. Den danska femman kunde säkra en runda, men Johansson var snabb med att återställa deras ekonomi i rundan därefter. Vid halvtid stod det 12-3 till den svenska sidan. Ytterligare fyra frags från Johansson, som storspelade för Fnatic, gav hans lag matchens andra pistolrunda. Lukas "gla1ve" Rossander och hans lagkamrater besvarade med att vinna ett par rundor, men det var slutligen Fnatic som visade sig starkast på servern och stängde kartan med 16-8, vilket placerar dem en vinst från slutspel.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..