×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BARBARR och HugoXD skriver på för Singularity

1
Team Singularity har plockat upp två nya spelare, André "BARBARR" Möller och Hugo "HugoXD" Hallgren, samt provspelar tillsammans med Alfred "RuStY" Karlsson. Möller kommer att leda laget och hoppas placera dem på topp 30 innan årets slut.
Efter att Team Singularity tappade delar av sin trupp har André "BARBARR" Möller och Hugo "HugoXD" Hallgren agerat inhoppare för laget under både Daddyskins Western League och CSesport.com Xmas Cup. Nu har organisationen valt att kontraktera duon tillsammans med Alfred "RuStY" Karlsson, som kommer att provspela för laget.

Möller representerade Epsilon under 2017, men har sökt sig vidare efter lagförändringarna som blev till följd av försäljning av bland andra Fredrik "freddieb" Buö. Hallgren spelade förra årets sista månader under x6tence, som han bland annat hjälpte till en semifinalplats i ESL Masters Spain Winter Finals.


Möller hoppas kunna ta laget till topp 30 innan årets slut
teamsingularity.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..