×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

steel sluter upp med swag och AZK i GX

1
GX, med bland andra Braxton "swag" Pierce och Keven "AZK" Lariviere, har plockat upp kanadensiska Joshua "steel" Nissan. Nyförvärvet kommer att debutera nästa vecka och spela för laget både under IEM Katowice-kvalet samt i ESEA Mountain Dew League.
Efter ungefär ett halvår med Torqued har Joshua "steel" Nissan gått vidare i sin karriär. Han offentliggjorde via sociala medier att han säkrat en plats i GX, där han återförenas med några av sina tidigare lagkamrater från Ibuypower-tiden. Tillsammans med dessa kommer han att delta i den kommande ESEA Mountain Dew League-säsongen. I sitt uttalande berättade Nissan även att laget kommer att spela kvalet till IEM Katowice, men med en inhoppare.

Nissan lämnade scenen drastiskt efter att han blev påkommen med att vara en av huvudpersonerna i Ibuypower-skandalen. Tillsammans med bland andra Braxton "Brax" Pierce och Keven "AZK" Lariviere blev han bannad från alla turneringar på grund av matchfixning. Bland andra ESL har nu valt att lyfta bannen, vilket gör att spelarna kan delta i dess ligor samt turneringar så länge de inte klassas som majorturneringar. När ESL gick ut med nyheterna blev han en del av Torqued, vilka han nu lämnat för en plats i GX.


Nissan uttryckte lycka via sociala medier
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..