×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Semmler går vidare i karriären — kända CS:GO-profiler tar avsked

5
Profiler från hela världen gick samman för att sätta ihop en tackvideo till den legendariska kommentatorn Auguste "Semmler" Massonnat, som för tillfället lämnat CS:GO bakom sig. Hans resa fortsätter i Los Angeles, USA, där han blivit en del av Overwatch League.
Precis som vi skrev i nyheten där profilerna som kommer att leda tittarna genom Eleague Major Boston, så kommer Auguste "Semmler" Massonnat inte att befinna sig på majorn i USA. Detta eftersom han valt att för tillfället lägga Counter-Strike: Global Offensive på hyllan, för att gå vidare till Blizzards FPS-spel Overwatch. Den världsberömda profilen har under åren som gått kommenterat allt från Dreamhack Open till majors världen över, och låt oss inte glömma hans ljuva stämma under Fragbite Masters.

Massonnat har under sin tid som professionell CS:GO-kommentator inte bara satt ton på några av världens största evenemang, utan även varit många nya kommentatorers idol. Han har som tidigare nämnts gått över till att kommentera Overwatch League, men det är inte helt säkert att han kommer att lämna CS:GO-scenen helt och hållet. Som tack för de många åren skapade hans, nu tidigare, kollegor inom CS:GO en video för att tacka för tiden vid hans sida.

Se tackvideon i spelaren nedan
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..