×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Eleague

Eleague släpper seedning och matchinformation — Faze ställs mot Liquid i första majorkvalrundan

2
Olof "olofmeister" Kajbjers Faze Clan kommer att ställas mot Team Liquid i dess första match i majorkvalet som drar igång i veckan. Eleague har nu gått ut med all information gällande seedning och matcher inför det kommande evenemanget.
Majorkvalet närmar sig med stormsteg och nu har Eleague gått ut med seedning samt vidare information gällande första omgången av turneringen. Mellan den 12-15 januari ställs 16 lag mot varandra i jakten på en plats i Eleague Major Bostons "New Legends Stage". Majorkvalet, som nu går under namnet "New Challengers Stage", kommer att spelas via ett swiss-format, där tre vinster skickar ett lag vidare till huvudturneringen och tre förluster leder till elimination.

De deltagande lagen har blivit uppdelade i fyra pooler, där pool ett ställs mot pool fyra i första omgången medan pool två tar sig an pool tre. I andra omgången paras lagen ihop baserat på dess tidigare resultat i turneringen, det vill säga baserat på vinster och förluster under det första steget.

New Challengers Stage — pooler


Första swiss-omgången


Eleague offentliggjorde all information under tisdagskvällen
eleague.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..