×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: olofmeister och zAAz är Årets spelare

2
Vinnarna av Årets spelare representerar två av världens bästa CS:GO-lag och har är båda två internationellt erkända som väldigt skickliga spelare. Det handlar om Faze Clans Olof "olofmeister" Kajbjer och Dynasty Gamings Zainab "zAAz" Turkie.
Priset för "Årets svenska spelare" går till den individ som har visat exceptionell skicklighet mot världseliten och varit en huvudpjäs i sitt lags resa att nå de högsta av alla höjder. Spelaren skall konsekvent ha visat sin skicklighet under årets gång, och skall liksom en högstanivå av absolut världsklass ha en signifikant hög lägstanivå.

Olof
Olof "olofmeister" Kajbjer under sin premiärturnering tillsammans med Faze Clan.

Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze Clan)

Efter att ha representerat samma lag i över tre år beslutade sig Kajbjer i slutet av augusti för att pröva något nytt. Kajbjer, som under 2015 hyllades som världens bästa spelare, gick med i ett stjärnfyllt Faze Clan och där har han blivit pånyttfödd. Tillsammans med sina nya lagkamrater har han säkrat tre stora titlar under höstens gång, plus ytterligare ett antal pallplaceringar. Kajbjer är, utan tvekan, den manliga svenska CS:GO-spelare som rönt störst framgångar under 2017 och är solklar vinnare av titeln "Årets svenska spelare".


Zainab
Zainab "zAAz" Turkie har under året visat att hon fortfarande är har en given plats i världstoppen.

Zainab "zAAz" Turkie (Dynasty fe)

Hon är en av världens bästa spelare, men på en landsnivå är skånska Zainab "zAAz" Turkie den bästa som står att finna. Hon har under året som gått visat sig vara en nyckelspelare för Dynasty Gaming, liksom att hon varit ett starkt ansikte utåt för olika företag. Hon var även en av de främsta spelarna i det svenska laget under WESG:s europeiska och östeuropeiska finaler.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..