×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: Golden och Nicci är Årets svenska genombrott

1
Varje år är det lika spännande att se vilka nya spelare som kommer att ta plats på CS:GO-scenen. Nu har det blivit dags att prisa två av dessa, det handlar om "Årets svenska genombrott" som detta år är Fnatics Maikil "GOLDEN" Selim och Crowns Esports Clubs Nicoline “Nicci” Svensson.
Årets svenska genombrott går till den spelare som tagit ett stort kliv under det år som passerat, och gjort så genom att visa sin talang mot de bästa lagen i världen. I denna kategori tittar vi på var spelare stod i början av året och var de stod vid årets slut, och självklart hela resan dit.

Maikil
Maikil "GOLDEN" Selim kastades rakt in i rampljuset som in game-ledare för ett av scenens mest klassiska lag, Fnatic.

Maikil "Golden" Selim (Fnatic)

Efter att ha representerat Fnatics akademilag i ett års tid fick Selim i år chansen att ta plats i det en gång så framgångsrika representationslaget. Det var inte heller något enkel uppgift han fick i det nya laget, han kom nämligen in för att ta över positionen som in game-ledare. Under hösten har vi sedan dess Fnatic ta nya kliv och börjar så sakteligen utmana de riktiga topplagen under LAN-turneringar. Allt detta med den förhållandevis oerfarna Selim vid rodret. Det kan vi verkligen kalla för ett genombrott.


Nicoline
Nicoline "Nicci" Svensson var med och representerade Sverige under de europeiska WESG-finalerna. Foto: WESG

Nicoline "Nicci" Svensson

Nicoline “Nicci” Svensson har under det gångna året både varit en av pelarna i Crowns Esports Clubs nordiska damlag, samt spelade under svenska Dynasty Gaming under WESG:s europeiska och östeuropeiska finaler. Hon visade stolt upp sina talanger både under kvalet och på LAN-evenemanget i Barcelona, Spanien.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..