×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: slop3 och Voltie är Årets svenska profiler

2
Vad vore en turneringsstream utan de som jobbar med att kommentera allt som sker i rutan? Inte så mycket alls tycker vi. Därför vill dela ut ett pris är det med stor glädje vi tilldelar Fredrik "slop3" Wahlstedt och Robin "Voltie" Takac priset som "Årets svenska profil".
Årets svenska profil tilldelas en värd, kommentator eller expert som turnering efter turnering jobbar med att leverera bra, högkvalitativ underhållning till tittarnar. Personen sätter stor vikt vid att få tittarna att trivas och får således en egen trogen skara följare.

Fredrik
Fredrik "slop3" Wahlstedt på plats på Inferno Online under en turnering 2016.

Fredrik "slop3" Wahlstedt

Wahlstedt har vuxit fram till att bli en av landets populäraste kommentatorer. Han har bland annat anlitats av oss på Fragbite för Yoggi Yalla Cup, men han har setts kommentera mycket mer än så. Inte sällan genom att sköta den svenska kommenteringen av internationella turneringar. Förutom att kommentera när andra spelar streamar Wahlstedt även en hel del själv, både när han spelar och från 'vanliga livet'. Att han dessutom ligger bakom BarStrike visar än mer på hans engagemang för CS:GO-scenen.


Den unge Robin
Den unge Robin "Voltie" Takac har tagit stora kliv under det senaste året och, bland annat, varit tongivande under ESU Masters.

Robin "Voltie" Takac

Den unga kommentatorn har inte bara agerat tongivare för bland annat Philips OneBlade Cup under det gångna året, utan även visat vetskap inom damsidan av Counter-Strike: Global Offensive. I somras var han en av de många röster som, tack vare ESEN Studios, fick leda tittarna genom Team Secrets väg till vinst under ESU Masters på Dreamhack Summer. Takac har visat sig ha en stark röst inom såväl herr- som damscenen och vi ser fram emot att höra hans stämma under det kommande året.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..