×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: yzn och L.K.S är Årets svenska underhållare

-1
De bjuder på sig själva, får oss att skratta och lägger ner en hel massa tid på att ge oss något att titta på. Därför tilldelar Fragbite priset för "Årets svenska underhållare" till Yacine "yzn" Laghmari och Lizette "L.K.S" Scheich.
Årets svenska underhållare tilldelas den spelare som alltid ser till att bjuda på sig själv och har gjort sig känd för att bidra till att höja underhållningsnivån var än denne beger sig. Spelaren gör detta utan att bli löjeväckande, på ett sådant sätt som bli ett positivt bidrag till scenens helhet.

Yacine
Yacine "yzn" Laghmari har synts en hel del under året. Här spelar han Fragbites och Knorrs turnering Battle of the Streamers.

Yacine "yzn" Laghmari

Det har varit ett spännande år för Laghmari som till slut tog klivet till att börja spela mer professionellt. Inte har han blivit mindre underhållande för det. Med en otroligt troget skara fans ser Laghmari alltid till att bjuda på sig själv och han är en underhållare ut i tårna. Han är väl medveten om att det är fansen, som tillsammans med hans stora driv, har skapat hans framgångar och är därför noggran med att ge tillbaka. Tack för alla skratt, Laghmari. Vi ser fram emot att få se mer av dig under 2018!


Lizette
Lizette "L.K.S" Scheich har visat upp sina talanger via sin egen stream.

Lizette "L.K.S" Scheich

Till skillnad från Laghmari så har Lizette "L.K.S" Scheich gått från proffsscenen till att börja streama mer under det gångna året. Hon har valt att visa upp sina talanger via sin egen kanal där hon sänder när hon spelar tillsammans med sina vänner samt lagkamrater i Planet Odd.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..