×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: Nix0n och Sara Jacobson - Årets svenska eldsjäl

7
Det är inte alla stjärnor som tar plats på det stora scenerna, därför vill vi passa på att prisa ett par som jobbar mer i det dolda. För 2017 handlar det om Dreamhacks Marc "Nix0n" Winther och ESEN Studios Sara Jacobson. Grattis till "Årets svenska eldsjälar".
Årets svenska eldsjäl är någon som vanligtvis inte syns på de stora scenerna, någon som jobbar i det tysta men som gör det med en stor passion. Personen har visat en stor vilja att utveckla scenen och bidrar, genom sitt arbete, till att göra just det.

Marc
Marc "Nix0n" Winther drar ett tungt lass som ansvarig för Dreamhacks Masters-satsning.

Marc "Nix0n" Winther

Han är visserligen inte svensk, men han jobbar för den svenska turneringsarrangören Dreamhack och har där en otroligt viktig roll. Winther är ansvarig för hela Masters-satsningen och har därmed varit oerhört viktig i skapandet av de två största turneringarna på svensk mark hittills, Dreamhack Masters Malmö. Nu jobbar han för fullt för att göra kommande Masters Stockholm till en turnering som vi svenskar, och resten av världen, sent ska glömma. Därför vill vi uppmärksamma honom och skicka honom ett stort tack!


ESEN Studios Sara Jacobson har en stor roll i företagets framfart på den svenska, och nordiska, esportscenen. Foto: Privat
ESEN Studios Sara Jacobson har en stor roll i företagets framfart på den svenska, och nordiska, esportscenen. Foto: Privat

Sara Jacobson

Hon är ansvarig för ESEN Studios sociala medier och har varit en drivande del i företagets framfart inom esportscenen. Hon har under året som gått hjälpt till att lyfta både herrar och damer, varav det senare är vad hon brinner lite extra för. Hennes push kring King of Nordics första damspelare gjorde succé och vi ser fram emot att se vad hon kan göra mer för damscenen under det kommande året.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..