×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: fribergs lagbyte och Dynasty i blåsväder är Årets svenska storys

1
Alla gillar vi en riktigt bra story, en sådan som engagerar och får oss att vilja veta mer. Precis så kände vi kring Adam "friberg" Fribergs avsked från Ninjas in Pyjamas och de turbulenta turerna kring Dynasty Gaming, därför är det våra vinnare av "Årets svenska story".
Årets story går till den händelse som varit intressant och/eller utstickande från de traditionella nyheterna. Ämnet skall ha varit en lockande läsning som fått läsaren att sukta efter mer, samtidigt som den skall ha lagt grund för djupare diskussioner.

Adam
Adam "friberg" Friberg representerades Ninjas in Pyjamas under Starladder i-League Season 3-finalerna, en av hans sista LAN-turneringar med laget.

Adam "friberg" Fribergs uppmärksammade lagbyte

Det råder inga tvivel om att Friberg har varit en av de hårdast ifrågasatta spelarna spelandes i ett lag i toppskiktet av CS:GO-scenen. I somras kom till slut beskedet att han skulle lämna svenska Ninjas in Pyjamas, som han hade representerat sedan laget skapades i augusti 2012. Drygt två månader senare stod det helt klart att han skulle fortsätta sin spelarkarriär, det i en ny upplaga av Optic Gaming. Detta har sannerligen varit en snackis både när det hände och allt sedan dess, inte minst då Optic har visat att de kan vara med och utmana i det högre skiktet av scenen.


Två av huvudpersonerna då Dynasty hamnade i blåsväder, svenska Julia “juliano” Kiran och danska Michaela
Två av huvudpersonerna då Dynasty hamnade i blåsväder, svenska Julia “juliano” Kiran och danska Michaela "mimi" Lintrup.

Dynasty i blåsväder

Årets smaskigaste story kretsade utan tvekan kring den svenska Dynasty Gaming-duon Julia “juliano” Kiran och Zainab “zAAz” Turkie. Källor uppgav att de valt att lämna Köpenhamn, Danmark, efter att laget blivit utslagna i Cross Border Esports huvudturnering. Blåsvädret kretsade kring att duon valt att lämna evenemanget, trots att de blivit erbjudna en plats i B-turneringen. Det hela slutade med att Michaela "mimi" Lintrup valde att lämna lagets startfemma.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..