×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite CS:GO Awards: Dreamhack Masters Malmö och ESU Masters är Årets svenska turneringar

1
Sverige har, sett till antalet aktiva utövare, relativt få stora turneringar. När det nu har blivit dags att dela ut priset för "Årets svenska turnering" finns det ändå två stycken som sticker ut. Det handlar om Dreamhack Masters Malmö och ESU Masters.
Årets svenska turnering går till det evenemang som visat högt underhållningsvärde via en kvalitativ produktion och en intressant storyline när det kommer till matcher och match-ups. På-plats-upplevelsen skall ha varit riklig, både för betalande besökare och för spelare bakom kulisserna.

Scenen inne i Malmö Arena när G2 Esports och Ninjas in Pyjamas ska spela semifinal under Dreamhack Masters Malmö
Scenen inne i Malmö Arena när G2 Esports och Ninjas in Pyjamas ska spela semifinal under Dreamhack Masters Malmö

Dreamhack Masters Malmö

Dreamhack Winter och Summer i all ära, men Masters-turneringen i Malmö är utan tvekan 2017 års största svenska turnering. Högt underhållnings- och produktionsvärde, en härlig upplevelse på plats i Malmö Arena och ett Ninjas in Pyjamas som kämpade sig fram till en delad tredje- till fjärdeplats. Bra jobbat, Dreamhack. Nu ser vi fram emot 2018 års Masters-turnering i Stockholm!


ESU Masters-finalerna hölls under Dreamhack Summer 2017. Vann, det gjorde Dynasty Gaming och för produktionen svarade ESEN Studios.
ESU Masters-finalerna hölls under Dreamhack Summer 2017. Vann, det gjorde Dynasty Gaming och för produktionen svarade ESEN Studios.

ESU Masters

På plats under Dreamhack Summer 2017 i Jönköping, Sverige, visade sig ESU Masters vara en välarbetad turnering under ledning av Esport United. ESEN Studios stod för produktionen samt kommentatorerna. Spelarna fick chansen att spela framför en mindre publik, som skapades trots tillsägelser om att inte ställa stolar framför expon. Det var en lyckad turnering, som vanns av Dynasty Gaming, som drog publik tack vare både spännande matcher och en hel del kända profiler i publiken.

Så har vinnarna av Fragbite CS:GO Awards utsetts

I år har vi valt att själva utse vinnarna av Fragbite CS:GO Awards. Detta har skett genom att vi som jobbar redaktionellt med sajten har fått nominera upp till tre vinnare per kategori, därefter har en vinnare utsetts utifrån dessa.

Fragbite CS:GO Awards är tänkt att lyfta spelare, lag, profiler och arrangörer som vi tycker har gjort det där lilla extra under 2017. I vissa fall kan det vara sådana som alla redan hyllar, i andra är det kanske någon mer oväntad. Hur som helst vill vi passa på att gratulera vinnarna och vi hoppas på att få se mer från dem under 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..