×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Mousesports till slutspel efter vinst över Optic

1
Dagens första avgörande har kommit till sitt slut då Mousesports besegrade Optic för att säkra den första semifinalplatsen för dagen. Det krävdes endast två kartor för att åtskilja lagen där Mousesports gick överlägset vinnande.
Efter det tidigare mötet mot Luminosity Gaming visade sig spelarna i Mousesports vara beredda på det hinder den avgörande matchen hade ställt. Första kartan, Nuke, var vald i Mousesports favör och mycket riktigt spelades ett dynamiskt och explosivt spel. Laget lyckades ständigt sätta Optic Gaming i besvärliga lägen vilket resulterade i tio rundor som försvarare innan de inkasserade kartan med 16-7.

Vidare på den andra kartan fortsatte det nya och till synes disciplinerade Mousesports vräka hur de än önskade. Utan något tydligt svar från Adam "friberg" Friberg och hans män kunde motståndet storspela på den anfallande sidan av Train som slutade med tretton rundor i Mousesports favör. I vad som såg ut att bli en comeback gjorde Optic en sista spurt mot att gripa tag om matchen. Otroligt nog togs det till 14-12 innan Optic olyckligtvis förlorade på mållinjen med 16-12 och tvingades därmed lämna ECS för denna upplagan.

Avslutningsmatchen för denna omgången spelas härnäst där Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan har en chans att gå vidare till semifinal och möta hans gamla lagkamrater i Fnatic.

Avgörande, Grupp A


Avgörande, Grupp B

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..