×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Brasilien

Ex-Immortals bootcampar i Polen

0
Det tidigare Immortals-laget bestående av bland andra bröderna Teles och Vito "kNg" Giuseppe befinner sig just nu i Polen för att bootcampa inför den stundande majorn. Laget väntas dessutom spela under Matthew "Nadeshot" Haags fana under Eleague Major Boston.
Efter en längre tids velande står det nu klart att ex-Immortals kommer att ta plats i den kommande majorn, detta efter att Bruno "bit" Lima offentliggjort att laget bootcampar i Europa. Enligt Lima kommer laget att bootcampa från Polen fram till att Eleague Major Boston går av stapeln den 19 januari.

Vilken organisation som femman kommer att spela under är ännu okänt, men spekulationerna riktar sig nu mot 100 Thieves som drivs av Call of Duty-spelaren Matthew "Nadeshot" Haag. Den nordamerikanska organisationen backas av NBA-laget Cleveland Cavaliers och har just nu bara ett League of Legends-lag under dess fana.


Lima offentliggjorde nyheterna via Instagram
Instagram
Journalisten Jarek "DeKay" Lewis står bakom 100 Thieves-ryktena
Twitter

Artikelbild: Limas Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..