×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Ex-Immortals bootcampar i Polen

0
Det tidigare Immortals-laget bestående av bland andra bröderna Teles och Vito "kNg" Giuseppe befinner sig just nu i Polen för att bootcampa inför den stundande majorn. Laget väntas dessutom spela under Matthew "Nadeshot" Haags fana under Eleague Major Boston.
Efter en längre tids velande står det nu klart att ex-Immortals kommer att ta plats i den kommande majorn, detta efter att Bruno "bit" Lima offentliggjort att laget bootcampar i Europa. Enligt Lima kommer laget att bootcampa från Polen fram till att Eleague Major Boston går av stapeln den 19 januari.

Vilken organisation som femman kommer att spela under är ännu okänt, men spekulationerna riktar sig nu mot 100 Thieves som drivs av Call of Duty-spelaren Matthew "Nadeshot" Haag. Den nordamerikanska organisationen backas av NBA-laget Cleveland Cavaliers och har just nu bara ett League of Legends-lag under dess fana.


Lima offentliggjorde nyheterna via Instagram
Instagram
Journalisten Jarek "DeKay" Lewis står bakom 100 Thieves-ryktena
Twitter

Artikelbild: Limas Instagram
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..